הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
קערת מים קרים או מהברז
בזיליקום עלים טרייים
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל לבן
מלח
כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
משרים את תפוחי האדמה במים הקרים כשעה או יותר.
כמה שיותר זמן יותר יהיו פריכים .ליבש את תפוחי האדמה היטב
לערבב את כל חמרי התיבול
ליצוק על תפוחי האדמה ולערבב היטב.
לתת לנוח חצי שעה
לחמם תנור
לסדר את תפוחי האדמה כמו שבלול או טורים ארוכים כמו דומינו
ולאפות תחילה עטוף בנייר כסף
לאחר ריכוך להוציא את נייר הכסף
ולהשחים להזהבה רצויה
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
