הוראות הכנה
מרכיבים
רשימה מפורטת באופן ההכנה
אופן ההכנה
1. קרטיבים ממיץ - הקרטיב הקלאסי עשוי ממיץ קפוא. אפשר להשתמש בסירופ ממותק איכותי
או במיצי פרי מוכנים. פשוט יוצקים למכלים, מוסיפים מקל ומקפיאים. הילדים אוהבים וגם
המבוגרים
2. קרטיבים מתה קר (עם סירופ סוכר) - הרעיון פשוט: מכינים קרטיב מתה קר בטעמים שונים
לפי החשק
3. לצורך זה מכינים סירופ סוכר פשוט (שימושי מאוד שיהיה במקרר בקיץ, גם כממתיק מהיר
לקפה קרובכלל). כך מכינים: מערבבים בסיר קטן כוס סוכר עם כוס מים, מביאים לרתיחה,
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה 3-4 דקות עד שהסוכר נמס. מסירים
מהכיריים, מצננים ומאחסנים בצנצנת סגורה במקרר עד חודשיים
4. קרטיבים מפירות טריים - פירות בשלים ועסיסיים מתאים להכנת קרטיבים: אפרסקים,
משמשים, שזיפים פפאיה, אננס ואפילו ליצ'י, אבטיח, מלון. בחרו את הפרי האהוב עליכם
או שלבו כמה מהם לפי הרצון והחשק, רסקו למחית, הוסיפו סירופ סוכר לפי הטעם
והקפיאו
5. בתאבון
מגיש:
מקור: עיתון לאשה
שתף את המתכון
