חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

*אפשר להפוך את המתכון לכשר אם משתמשים בתחליף לחמאה כגון מרגרינה.
מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

*אפשר להפוך את המתכון לכשר אם משתמשים בתחליף לחמאה כגון מרגרינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' חמאה
2 בצלים קלופים וקצוצים
2 כרישות קצוצות דק
3 גזרים קלופים קצוצים
250 גר' תפו"א קלופים חתוכים לקוביות
1 ק"ג בטטות קלופות חתוכות לקוביות
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
עלה דפנה
¾ כוס יין לבן
5 כוסות ציר מרק עוף
אופן ההכנה
ממיסים חמאה בסיר כבד, מאדים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים כרישה, גזרים, תפוח אדמה ובטטה.
מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
מאדים כ – 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים לסיר עלה דפנה ויין לבן ומבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים.
מוציאים את העלה הדפנה, מרסקים במעבד מזון או בלנדר עד שמקבלים מחית אחידה.
אופן ההגשה:
יוצקים לקעריות הגשה ומקשטים בפקאנים מסוכרים קצוצים במרכז.
מגיש: Morgan
מקור: רלי שולמן
שתף את המתכון