חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים מופלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בעלת ריח מדהים ומסחרר brכל מי שבא אלי לאירוח דילג על הארוחה ומייד שלף אותה מהתנור ואכל אותה כמות שהיא. brמצויינת בתוספת גלידה בטעמים אהובים עליכם
עוגת תפוחים מופלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בעלת ריח מדהים ומסחרר brכל מי שבא אלי לאירוח דילג על הארוחה ומייד שלף אותה מהתנור ואכל אותה כמות שהיא. brמצויינת בתוספת גלידה בטעמים אהובים עליכם
הוראות הכנה
מרכיבים
3 -4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
כף קינמון
כף יין אדום לקידוש
2 כוסות סוכר
1 כף סוכר
2 כוסות קמח רגיל
5 ביצים מופרדות
כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים (לא חובה)
חצי כוס שקדים מולבנים קצוצים או טחונים
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
לחמם מראש התנור ל-180°c.
משרים התפוחים עם הקינמון היין וכף הסוכר לפחות חצי שעה.
מקציפים החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את תמצית הוניל והשקדים
השמן, אבקת האפייה וקמח כולו.
מערבבים בעזרת כף עץ עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים ולבסוף מוספים את השקדים
ואת התפוחים מערבבים שוב היטב.
לבדוק בעזרת קיסם את מרכז העוגה שאין בה נוזלים.
בהנאה!
מגיש: דורית קוגמן
מקור: כנראה משפחתי
שתף את המתכון