חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה מכיכר לחם שלמה שעבר זמנה.
פשטידת לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה מכיכר לחם שלמה שעבר זמנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כיכר לחם ישן
200 גרם גבינת רוקפור
200 גרם גבינה בולגרית רכה
2 כוסות תרד רחוץ חלוט וקצוץ דק
1 בצל בינוני מגורד
½ כפית אגוז מוסקט טחון
6 ביצים
½ כוס קמח
פלפל שחור
שמן זית לשימון התבנית
קמח לקימוח התבנית
אופן ההכנה
1. לפרוס את הלחם לפרוסות עבות ולהשרות במים (אפשר בחלב) למשך 10 דקות.
לסחוט את הלחם היטב ולפורר או לקרוע לחתיכות לתוך קערה.
2. לגרד גס את גבינת הרוקפור ולפורר את הגבינה הבולגרית לתוך הקערה.
3. להוסיף שאר המרכיבים ולערבב היטב לתערובת אחידה.
4. לחמם את התנור ל -200°c .
5. לשמן תבנית אפיה בשמן זית בכמות נדיבה ולקמח ות התבנית.
6. לצקת את כל התערובת לתבנית ולישר ע"י מרית את פני הפשטידה. לשמן בשמן זית
את פני הפשטידה ולאפות 10 דקות ב - 200°c. להנמיך את החום ל - 160°c
ולאפות 35 דקות נוספות.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון