חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך "סייטן" ברוטב ברביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריך "סייטן" ברוטב ברביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם "סייטן "
2 כפות שמן זית
½ בצל
½ כפית שום כתוש
3 כפות רוטב ברביקיו
מלח ופלפל
לחמניית ג'בטה
אופן ההכנה
1. לחמם במחבת את השמן, לחתוך את הבצל לפרוסות ולהוסיף לשמן. לטגן בחום גבוה כ- 4
דקות, עד שהבצל מזהיב
2. לחתוך את ה"סייטן" לקוביות ולהוסיף למחבת ביחד עם השום. לטגן 3 דקות נוספות
3. להוריד את החום לבינוני ולהוסיף את רוטב הברביקיו. לתבל במלח ופלפל
4. לחתוך את הלחמנייה, אם רוצים אפשר למרוח מיונז, ולשים את תבשיל ה"סייטן" בפנים,
בעודו חם
5. בתיאבון!
מגיש: סיטרין
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון