חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס עם ירקות ו"סייטן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס עם ירקות ו"סייטן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים לרוטב:
1/5 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/5 כוס רוטב סויה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סוכר
1 כפית מרק בטעם עוף
מרכיבים להקפצה:
3-4 כפות שמן
300 גר' אטריות אורז
300 גר' סייטן
1 גמבה חתוכה
2 גזרים
1 בצל
½ כוס גרגירי תירס
מרכיבים לגימור:
2 כפות שמן שומשום
1/2 כוס בוטנים שבורים גס
אופן ההכנה
1. לבשל את האטריות במים רותחים כ-5 דקות. יש לדאוג שהן לא יתבשלו יתר על המידה
2. לשטוף את האטריות במים קרים עד לקירורן
3. לחמם במחבת כפית שמן, להוסיף את הבוטנים, להקפיץ על אש גבוהה כ-30 שניות או עד
שהבוטנים משחימים מעט ולהניח בצד
4. לחתוך את הירקות לרצועות דקות ואת הסייטן לקוביות
5. לחמם במחבת את השמן ולהוסיף את הסייטן, הבצל והגזר. להקפיץ כ- 3-4 דקות ולהוסיף
למחבת את התירס והגמבה. להקפיץ עוד 3 דקות או עד שהירקות משחימים ומתרככים קלות
6. להנמיך את החום לחום נמוך- בינוני ולהוסיף את האטריות למחבת. לערבב את כל חומרים
הרוטב, להוסיף לאטריות ולערבב. להזליף מעל את שמן הסומסום ולפזר את הבוטנים מעל
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון