הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם סייטן
2 כפות שמן זית
4 כוסות אורז מבושל, קר
2 כפות חומץ בלסמי
½ כוס עגבניות מיובשות, חתוכות
4 כפות אגוזי קשיו, שבורים גס
4 כפות צימוקים בהירים
½ כפית זנגביל
1 בצל ירוק, קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. לחמם את השמן במחבת, להוסיף אליו את הסייטן ולהקפיץ על חום גבוה כ-5 דקות או עד שהסייטן משחים ונהיה פריך
2. לשים בקערה את כל שאר המרכיבים, להוסיף את הסייטן ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
3. בתאבון
מגיש:
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון
