הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה, מבושלת
400 גרם סייטן
3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות עלי שמיר קצוצים
2 כפיות שום כתוש
1-2 כפות חומץ בלסמי
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. לחמם בווק גדול 3 כפות שמן זית. בזמן שהשמן מתחמם לחתוך את הסייטן לקוביות ולהוסיף
אותו לווק
2. להקפיץ על אש גבוהה תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. להוסיף את השום ועשבי התיבול, להוריד
לחום בינוני ולבשל לדקה נוספת. להוסיף את הפסטה המוכנה ולערבב. להוריד מהאש
3. להוסיף את החומץ הבלסמי, במידת הצורך להוסיף עוד שמן זית, לתבל במלח ופלפל לפי
הטעם ולערבב
4. בתאבון
מגיש:
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון
