חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עוף +
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עוף +
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
לקציצות
500 גרם חזה עוף טחון
4-5 פטריות חורש
1/2 כרובית טרייה, מפורקת
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק (עלים בלבד)
1 בצל אדום קצוץ דק
3 עלי מרווה קצוצים דק
1/3 כוס פירורי לחם
1 כף קליפת לימון מגוררת
2 ביצים
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
לציפוי
1 כוס פירורי לחם
5 כפות שמן לטיגון
לרוטב
5 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
3 כוסות מרק צח או מים
5 עלי מרווה שלמים
4 שיני שום פרוס
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
1.שמים בסיר מים את פרחי הכרובית, מבאים לרתיחה ,
2.לאחר הרתיחה מעבירים למים קרים עם קוביות קרח ,
3.מעבירים את הפטריות והכרובית למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת פרורים קטנים ,
4.מערבבים את הפטריות והכרובית עם שער מרכיבי הקציצות ומניחים במקרר לשעה ,
5.בידים רטובות צרים קציצות נאות,טובלים בפירורי הלחם ומטגנים מכל צד,
6.בסיר רחב מניחים את הקציצות בשכבה אחת, מוסיפים את חומרי הרוטב ומבאים לרתיחה ,מנמוכים את הלהבה למינימום ומבשלים כחצי שעה,
7.מגישים עם אורז אדום חם,
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון