הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות אורז שטוף
3 כוסות מים
250 גרם פיטריות שמפיניון טריות חתוכות
1 בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
1 כף מרק פטריות
מלח, פלפל
3-4כפות שמן
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל הקצוץ, להוסיף לו את הפטריות תוך ערבוב מדי פעם. אחרי שהפטריות התרככו להוסיף את האורז לטגן יחד עוד מספר דקות להוסיף כף אחת של אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל שחור, להוסיף את המים. כאשר המים רותחים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל 18 דקות נוספות. להוסיף את הפטרוזיליה ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
