הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תמרים מגולענים ומקולפים
1 ליטר יין אדום
¼ כוס חומץ בלסמי
1 כוס סוכר חום
100 גרם חמאהמרגרינה
אופן ההכנה
מחממים במחבת את החמאהמרגרינה ביחד עם הסוכר על אש קטנה ומערבבים עד לקבלת גוון זהוב (קרמל).
מדללים את הקרמל ע"י מזיגת היין בהדרגה,
מוסיפים את החומץ הבלסמי ומצמצמים לחצי .
מוסיפים את התמרים ומבשלים 15 דקות על אש קטנה
לאחר מכן מצננים את המסה ומעבירים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מסה חלקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
