הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גזר בינוני מגורר גס
¾ כוס גרעיני תירס קפוא (אפשר גם מקופסת שימורים - רק לוודא להכניס ללא הנוזלים)
1 כפית אבקת מרק
קורט מלח ופלפל שחור
½1 כוסות פתיתים
¼2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים לו את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף, בשלב הזה מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה, מוסיפים את גרעיני התירס וממשיכים לערבב עוד כדקה, לאחר מכן מוסיפים את הפתיתים וממשיכים שוב לטגן עוד כ- 2 דקות, מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים את הסיר ומבשלים עד שהמים מתאדים לחלוטין, לאחר שהמים התאדו לחלוטין, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל- 10 דקות, לאחר הזמן הזה מסירים את המכסה ומפוררים את הפתיתים בעזרת מזלג.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
