חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת ופצפוצי שוקולד, בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמנת ופצפוצי שוקולד, בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה
1 כוס גדושה סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
כוס וחצי קמח תופח
כוס וחצי פיצפוצי שוקולד ומקומחים בכף קמח (במקור זה דובדבנים)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170°c.
מערבבים שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, סוכר, ביצים, תמצית וניל ומלח
מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד לקבלת תערובת חלקה
התערובת תהיה דלילה יחסית וזה בסדר
מערבבים פנימה דובדבנים, ויוצקים לשתי תבניות "אינגליש-קייק" משומנות ומקומחות
אופים 40-50 דקות בערך או עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
מגיש: m73
מקור: מתבסס על מתכון של קרין גורן: עוגת שמנת ודובדבנים בחושה
שתף את המתכון