הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה
1 כוס גדושה סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
כוס וחצי קמח תופח
כוס וחצי פיצפוצי שוקולד ומקומחים בכף קמח (במקור זה דובדבנים)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170°c.
מערבבים שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, סוכר, ביצים, תמצית וניל ומלח
מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד לקבלת תערובת חלקה
התערובת תהיה דלילה יחסית וזה בסדר
מערבבים פנימה דובדבנים, ויוצקים לשתי תבניות "אינגליש-קייק" משומנות ומקומחות
אופים 40-50 דקות בערך או עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
מגיש:
מקור: מתבסס על מתכון של קרין גורן: עוגת שמנת ודובדבנים בחושה
שתף את המתכון
