חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר עם אורז ושעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר עם אורז ושעועית צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתח בשר ("פלדה") חתוך לקוביות
1 בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות גס
1 גזר חתוך לגפרורים
150 גרם שעועית צהובה קפואה
1 כפית מלח גס
1 קופסא עגבניות מרוסקות (250 גרם)
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס אורז פרסי
חצי כוס אורז ארבוריו (אורז עגול לריזוטו)
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את הבשר ומטגנים כשלוש דקות. מוספים את הבצל ומטגנים חמש דקות יחד. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ושתי כוסות מים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את השעועית והגזר ושוב מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ובפלפל, מנמיכם את האש, מכסים את הסיר ו"שוכחים" ממנו ל-45 דקות.
מוסיפים את האורז (אחרי 45 דקות), מערבבים ושוב מכסים לעוד כעשרים דקות. אם חסרים מעט נוזלים, ניתן להוסיף מים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון