חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בריבת פובידל (ריבת שזיפים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

* מי שרוצה להתאמץ מעט, שיכשיר את הכבדים בצלייה על אש גלויה לפני הטיגון
כבדי עוף בריבת פובידל (ריבת שזיפים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

* מי שרוצה להתאמץ מעט, שיכשיר את הכבדים בצלייה על אש גלויה לפני הטיגון
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כבדי עוף טריים נקיים משומן וגידים
4 בצלים גדולים חצויים ופרוסים לפרוסות דקות
2-3 כפות ריבת פובידל (כ"א וטעמו במידת המתיקות של התבשיל)
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מלח גס לפי הטעם (עדיף להמעיט, תמיד אפשר להוסיף אח"כ)
מעט שמן לטיגון
לקישוט:
חופן עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים דק
מחבת לטיגון
כף עץ
אופן ההכנה
1. במחבת - לטגן בשמן את פרוסות הבצל עד לשקיפות
2. להוסיף את כבדי העוף להשגיח שלא יושחמו יתר על המידה ( אני אוהב אותם בדרגת צלייה
בינונית)
3. לתבל בכמון, פפריקה ומלח גס
4. לערבב לספיגת טעמי התבלינים
5. להוסיף את ריבת הפובידל
6. לערבב ולתת לנוח מעט, לפזר מעל את הפטרוזיליה/כוסברה קצוצה
7. להגיש בלווית אורז לבן, קוסקוס, פירה תפוחי אדמה/בטטה מתובלת וסלט ירוק
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון