הוראות הכנה
מרכיבים
6 כבדי עוף טריים נקיים משומן וגידים
4 בצלים גדולים חצויים ופרוסים לפרוסות דקות
2-3 כפות ריבת פובידל (כ"א וטעמו במידת המתיקות של התבשיל)
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מלח גס לפי הטעם (עדיף להמעיט, תמיד אפשר להוסיף אח"כ)
מעט שמן לטיגון
לקישוט:
חופן עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים דק
מחבת לטיגון
כף עץ
אופן ההכנה
1. במחבת - לטגן בשמן את פרוסות הבצל עד לשקיפות
2. להוסיף את כבדי העוף להשגיח שלא יושחמו יתר על המידה ( אני אוהב אותם בדרגת צלייה
בינונית)
3. לתבל בכמון, פפריקה ומלח גס
4. לערבב לספיגת טעמי התבלינים
5. להוסיף את ריבת הפובידל
6. לערבב ולתת לנוח מעט, לפזר מעל את הפטרוזיליה/כוסברה קצוצה
7. להגיש בלווית אורז לבן, קוסקוס, פירה תפוחי אדמה/בטטה מתובלת וסלט ירוק
8. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
