חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עגל עם בצלצלים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מלא טעמים , מעולה לאירוח, מתאים להגשה עם אורז לבן
צלי עגל עם בצלצלים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מלא טעמים , מעולה לאירוח, מתאים להגשה עם אורז לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
יין וחומץ*מצרכים
1.5 ק"ג בשר עגל חלב
1 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית סוכר
ענף רוזמרין טרי
0.25 כוס חומץ בן יין
1 כוס יין לבן יבש
* לבצלצלים
700 גרם בצלצלי פנינה טריים או משומרים.
אם משתמשים במשומרים יש להשרות במים רותחים כ-40 דקות ולסנן
שמן לטיגון
ענף רוזמרין
6 שיני שום כתושות
0.25 כוס יין לבן
3 כפות חומץ
אופן ההכנה
חותכים את בשר העגל לקוביות כ- 3X3ס"מ, מחממים את השמן בסיר כבד ומזהיבים את הבצל והשום.
מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים מכל הצדדים , מתבלים במלח , פלפל, סוכר, רוזמרין ומוסיפים חומץ , יין, ומעט מים. מביאים לרתיחה . מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך.
אם יש צורך מוסיפים מים או יין בזמן הבישול.
בכלי נפרד מטגנים את בצלצלי הפנינהבמעט שמן עד הזהבה, מוסיפים את הרוזמרין, שום,
יין וחומץ ומבשלים עד אידוי הרוטב.
מוסיפים את הבצלצלים לבשר ומבשלים יחד עוד כ- 15 דקות.
טועמים ואם יש צורך משפרים את הטעם
מגיש: worker509
מקור:
שתף את המתכון