חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריזוטו אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ריזוטו" - תבשיל אורז. התבשיל הנוכחי הוא תבשיל בריאות עם תיבול עשיר ומעניין. brערכים תזונתיים: 414 קלוריות, 36 גרם חלבון, 16 גרם שומן, 30 גרם פחממות.
ריזוטו אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"ריזוטו" - תבשיל אורז. התבשיל הנוכחי הוא תבשיל בריאות עם תיבול עשיר ומעניין. brערכים תזונתיים: 414 קלוריות, 36 גרם חלבון, 16 גרם שומן, 30 גרם פחממות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז "ריזוטו".
6 כוסות ציר ירקות או מים
½ בצל סגול , קצוץ דק
½ כוס יין לבן יבש
3 אבוקדו בשלים ורכים
1 כף עירית קצוצה
½ כוס מיץ תפוזים
½ כוס שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל לבן , לפי הטעם
2 כפות גבינת צאן מגורדת או "פרמזן".
אופן ההכנה
מאדים את הבצל במעט שמן זית, עד שנעשה שקוף. מוסיפים את האורז ומאדים 2 דקות נוספות. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד ספיגה מלאה של היין באורז.
מחממים את ציר הירקות ו"משקים" את האורז בשתי כוסות ממנו. מנמיכים את האש.
מחכים עד לספיגת הציר באורז, ומוסיפים עוד שתי כוסות, וחוזר חלילה עד גמר ציר הירקות והאורז רך.
מצמצמים בסיר את מיץ התפוזים לחצי הכמות, מערבבים עם מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
טוחנים את האבוקדו במעבד מזון עד שמתקבלת משחה חלקה.
מחממים את האורז, מערבבים את גבינת הצאן או הפרמזן והאבוקדו פנימה, מפזרים מלמעלה עירית קצוצה ואת רוטב התפוזים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: אורן לוקסנבורג (מסעדת Bariba )
שתף את המתכון