חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ביתית מעולה להבדיל מהפסטות המוכנות אין מה להשוות... brלהכנה שלב אחר שלב..יוצאת פסטה מעולה....תודה למוטי על המתכון האיטלקי
פסטה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ביתית מעולה להבדיל מהפסטות המוכנות אין מה להשוות... brלהכנה שלב אחר שלב..יוצאת פסטה מעולה....תודה למוטי על המתכון האיטלקי
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן רגיל
3 ביצים מס 1
כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק רך (ולא דביק אם כן להוסיף עוד קצת קמח)
מגלגלים את הבצק לצורת נקניק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה
מוציאים ומחלקים לארבע למי שיש מכונה לאטריות מה טוב...למי שאין
אז לוקחים כל חלק מהבצק ומרדדים לעלה הכי דק שיש על משטח מקומח
לאחר מכן מקמחים את החלק העליון בקמח ומגלגלים כמו שטיח!
לוקחים סכין חדה ומקומחת ופורסים הכי דק שאפשר מתקבלות רצועות דקות
פותחים אותם בזהירות ומניחים על מגבת בצד מסיימים עם שאר הבצק
ואז
מחממים מים בסיר עם מי מלח עד לבעבוע קל מכניסים את האטריות לארבע דקות ומוציאים
למסננת אטריות לסינון הנוזלים
מגישים חם עם כל רוטב פסטה אהוב.....
מגיש: רותם דבי
מקור: מוטי
שתף את המתכון