הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן רגיל
3 ביצים מס 1
כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק רך (ולא דביק אם כן להוסיף עוד קצת קמח)
מגלגלים את הבצק לצורת נקניק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה
מוציאים ומחלקים לארבע למי שיש מכונה לאטריות מה טוב...למי שאין
אז לוקחים כל חלק מהבצק ומרדדים לעלה הכי דק שיש על משטח מקומח
לאחר מכן מקמחים את החלק העליון בקמח ומגלגלים כמו שטיח!
לוקחים סכין חדה ומקומחת ופורסים הכי דק שאפשר מתקבלות רצועות דקות
פותחים אותם בזהירות ומניחים על מגבת בצד מסיימים עם שאר הבצק
ואז
מחממים מים בסיר עם מי מלח עד לבעבוע קל מכניסים את האטריות לארבע דקות ומוציאים
למסננת אטריות לסינון הנוזלים
מגישים חם עם כל רוטב פסטה אהוב.....
מגיש:
מקור: מוטי
שתף את המתכון
