חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציציות כרובית ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת עשירת טעמים.
קציציות כרובית ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת עשירת טעמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה טרופה קלות
¼ כפית זנגביל
½ כפית חלבה טחונה
30 גרם חמאה
כפית כוסברה יבשה
כפית כמון
½1 כרוביות גדולות
כפית כרכום
כוס משקה לבישול
כף סוכר חום
12 עגבניות לבישול, מאוד בשלות, קלופות ומרוסקות
1 עלה דפנה
כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
¾ כוס קמח חומוס
כפית ריחן יבש
אופן ההכנה
1. יוצקים את רסק העגבניות למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים סוכר, עלה דפנה, פפריקה, חמאה וריחן ומבשלים על אש נמוכה, ללא כיסוי, עד שהבלילה מסמיכה. מתבלים לפי הטעם ושומרים על חום עד לשימוש.
2. בינתיים, להכנת הקציצות, מגררים דק את הכרובית, מוסיפים קמח חומוס, כל התבלינים והביצה. מתבלים לפי הטעם. מערבבים היטב.
3. מחממים את המשקה במחבת בעלת דפנות ישרות. צרים כדורים גודל אגוזים מתערובת הכרובית ומבשלים בערמות קטנות במשקה החם עד שהכדורים מוצקים ושחומים היטב.
4. מוציאים מהמשקה, מייבשים על נייר סופג ועורכים על מגש. יוצקים את רוטב העגבניות ומניחים להם זמן לספוג אותו לפני שמגישים
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכונים (עם תיקונים שלי)
שתף את המתכון