חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה בשמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה מושקעת וטעימה.
שקשוקה בשמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה מושקעת וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 ביצים
בצל גדול או 2 קטנים, קצוץ
2 כפות חמאה
6 פרוסות דקות של באגט
1 שן שום
¼ כוס יין לבן
כוס שמנת מתוקה (חבילה אחת)
1 כף חרדל דיז'ון סמיך
1 כף חרדל עם גרגרים
1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר קטן, מטגנים בה את פרוסות הבאגט ושן השום, ומוציאים. מיד מוסיפים את הבצל הקצוץ, מאדים דקה ומוסיפים את היין ומיד אחריו את השמנת המתוקה. מוסיפים את שני סוגי החרדל ומערבבים היטב. מבשלים דקה. במחבת קטנה ועמוקה מניחים את הטוסטים , יוצקים עליהם את הרוטב החם ומעלימים בו את הביצים. מבשלים על אש קטנה (או בתנור) עוד 6 דקות.
במהלך ההגשה בוזקים עירית קצוצה.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אמיר קמינר ידיעות אחרונות
שתף את המתכון