הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 ביצים
בצל גדול או 2 קטנים, קצוץ
2 כפות חמאה
6 פרוסות דקות של באגט
1 שן שום
¼ כוס יין לבן
כוס שמנת מתוקה (חבילה אחת)
1 כף חרדל דיז'ון סמיך
1 כף חרדל עם גרגרים
1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר קטן, מטגנים בה את פרוסות הבאגט ושן השום, ומוציאים. מיד מוסיפים את הבצל הקצוץ, מאדים דקה ומוסיפים את היין ומיד אחריו את השמנת המתוקה. מוסיפים את שני סוגי החרדל ומערבבים היטב. מבשלים דקה. במחבת קטנה ועמוקה מניחים את הטוסטים , יוצקים עליהם את הרוטב החם ומעלימים בו את הביצים. מבשלים על אש קטנה (או בתנור) עוד 6 דקות.
במהלך ההגשה בוזקים עירית קצוצה.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אמיר קמינר ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
