הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
שמן צמחי לטיגון
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
½1 כפות רוטב סויה משובח
3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
½ כוס שקדים מולבנים או צנובר
למשרה:
1 כפות רוטב סויה משובח.
1 כפית קורנפלור.
2 כפות יין לבן יבש.
½ כפית דבש.
½ כפית אבקת חרדל.
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.
2. מטגנים את רצועות הפלפלים ומערבבים כ-3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.
3. מוסיפים מעט שמן אם צריך ומטגנים מערבבים את הבשר כ-3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים.
4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן.
מגיש:
מקור: מועצת הבשר
שתף את המתכון
