הוראות הכנה
מרכיבים
1 אשל
1 כוס סוכר + ¾ סוכר לסירופ
1 כפית א.אפיה
½1 קמח אוסם
3 ביצים
¾ כוס
סירופ לסברינה:( צריך להרתיח על אש נמוכה)
¾ כוס מים
¾ כוס סוכר
¼ כוס וודקה ¼ כוס רום
ציפוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה + איסטנט פודינג וניל או וניל עם פצפוצים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני כ 160°c .
מקציפים את הביצים עם הסוכר
מוסיפים אח"כ אשל+רום מערבלים היטב
מוסיפים את הקמח לאט לאט ואבקת אפיה
מערבלים הכל יחד.
אופים בחום בינוני עד להזהבה כ 45 ד'
אחרי שהסברינה נאפתה לשפוך עליה ¾ כוס מים מהברז (כשהיא חמה )
להמתין כ 30 ד' לצינון
להכין סירופ : מים+סוכר+רום וודקה להרתיח על אש נמוכה ולשפוך על הסברינה לאחר הצינון
ציפוי:
להקציף 2 שמנת מתוקה +איסטנט פודינג
ולמרוח עם מרית על הסברינה
ולהכניס למקרר ל 6 שעות לפני ההגשה
בהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
