הוראות הכנה
מרכיבים
שכבה א':
6 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
3 כפות קקאו גדושות
3 כפות קמח
1 אבקת אפיה
¼ כוס מים
¾ כוס נס קפה מוכן (ללא חלב)
שכבה ב':
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/3 כוס חלב
שכבה ג':
4 ביצים מופרדות
¼ כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180°c).
שכבה א':
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף נוקשה.
מערבבים את החלמונים עם הקקאו, הקמח, אבקת האפיה והמים.
מערבבים את שתי התערובות ביחד, משמנים תבנית מס' 28, לצקת את התערובת ולאפות בחום בינוני כ-¼ שעה.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור, יוצקים על העוגה את הנס קפה המוכן.
מחכים שיצטנן.
שכבה ב':
מקציפים את השמנת המתוקה מוסיפים את פודינג וניל וכוס חלב, עד שתווצר קצפת. יוצקים על העוגה.
שכבה ג':
מקציפים את החלבונים והסוכר.
ממיסים את השוקולד, מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים.
מערבבים את שתי התערובות ויוצקים על העוגה.
מקשטים את העוגה באגוזים או בתלתלי שוקולד.
בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
