חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לעוגת מוס שוקולד מיוחדת, עוגה של שלוש שכבות, גבוהה, מרשימה ובעיקר טעימה. brהמחמאות לא יפסקו.
עוגת מוס שוקולד מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לעוגת מוס שוקולד מיוחדת, עוגה של שלוש שכבות, גבוהה, מרשימה ובעיקר טעימה. brהמחמאות לא יפסקו.
הוראות הכנה
מרכיבים
שכבה א':
6 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
3 כפות קקאו גדושות
3 כפות קמח
1 אבקת אפיה
¼ כוס מים
¾ כוס נס קפה מוכן (ללא חלב)
שכבה ב':
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/3 כוס חלב
שכבה ג':
4 ביצים מופרדות
¼ כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180°c).
שכבה א':
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף נוקשה.
מערבבים את החלמונים עם הקקאו, הקמח, אבקת האפיה והמים.
מערבבים את שתי התערובות ביחד, משמנים תבנית מס' 28, לצקת את התערובת ולאפות בחום בינוני כ-¼ שעה.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור, יוצקים על העוגה את הנס קפה המוכן.
מחכים שיצטנן.
שכבה ב':
מקציפים את השמנת המתוקה מוסיפים את פודינג וניל וכוס חלב, עד שתווצר קצפת. יוצקים על העוגה.
שכבה ג':
מקציפים את החלבונים והסוכר.
ממיסים את השוקולד, מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים.
מערבבים את שתי התערובות ויוצקים על העוגה.
מקשטים את העוגה באגוזים או בתלתלי שוקולד.
בתאבון.
מגיש: sara1977
מקור: עצמי
שתף את המתכון