הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע קוטג'
1 "יופלה" לבן מעודן או "שלי" 3%
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
3 כפות קורנפלור או קמח
2 ביצים
קופסאת תירס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-175°c .
1. מערבבים בקערה את הגבינה הקוטג' והיופלה
2. מוסיפים את הביצים, אבקת מרק, וקורנפלור ומערבבים היטב
3. מוסיפים את התירס
4. משמנים תבנית עגולה ויוצקים לתוכה את הבלילה
5. אופים (175°c) כחצי שעה עד שמזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
