הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פטוצ'יני "ברילה"
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
לרוטב:
1 פלפל צהוב, 1 פלפל ירוק ו-1 פלפל אדום לחתוך לרצועות.
1 בצל יבש חתוך לקוביות
6-7 בצלים ירוקים קצוצים .
לתיבול הירקות:
3 שום כתוש
מלח
פלפל שחור טחון
אורגנו.
מעט אגוז מוסקט.
רוטב ברבקיו בטעם שום ודבש לשים על הדפנות(לא במרכז)
רוטב ברבקיו רגיל.
קצת צ'ילי מתוק.
אופן ההכנה
בסיר להרתיח מים, להוסיף כפית מלח ולהכניס את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.
בווק (דק) לחמם רבע כוס שמן זית, להכניס את הפלפלים והבצל היבש ולהקפיץ עד לקבלת מרקם רך של הירקות (מספר דקות).להנמיך את האש ולהכניס את חומרי תיבול הירקות.
להוסיף את הבצל הירוק רק, אחרי שמוסיפים את הרוטב..
לערבב את הרוטב עם הפסטה.
לכסות עד להגשה.
מגיש:
מקור: מבשלים חוויה
שתף את המתכון
