חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בנוסח סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה בנוסח סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פטוצ'יני "ברילה"
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
לרוטב:
1 פלפל צהוב, 1 פלפל ירוק ו-1 פלפל אדום – לחתוך לרצועות.
1 בצל יבש חתוך לקוביות
6-7 בצלים ירוקים קצוצים .
לתיבול הירקות:
3 שום כתוש
מלח
פלפל שחור טחון
אורגנו.
מעט אגוז מוסקט.
רוטב ברבקיו בטעם שום ודבש – לשים על הדפנות(לא במרכז)
רוטב ברבקיו רגיל.
קצת צ'ילי מתוק.
אופן ההכנה
בסיר להרתיח מים, להוסיף כפית מלח ולהכניס את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.
בווק (דק) לחמם רבע כוס שמן זית, להכניס את הפלפלים והבצל היבש ולהקפיץ עד לקבלת מרקם רך של הירקות (מספר דקות).להנמיך את האש ולהכניס את חומרי תיבול הירקות.
להוסיף את הבצל הירוק רק, אחרי שמוסיפים את הרוטב..
לערבב את הרוטב עם הפסטה.
לכסות עד להגשה.
מגיש: קיבי
מקור: מבשלים חוויה
שתף את המתכון