חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם פריך מטוגן ממולא בעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם פריך מטוגן ממולא בעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
לבצק:
500 גרם קמח מלא תופח מאליו
50 גרם קמח לחם של שטיבל
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
1 כף זעתר
1 כף זרעי פשתן
1 כף רסק עגבניות
1 ביצה
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים
קורט טרגון מיובש
למלית:
חצי ק"ג עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
לשים יחד את כל חומרי הבצק ומוסיפים מים או קמח באם יש צורך. לאחר קבלת בצק גמיש הנפרד מדפנות הקערה מפסיקים ללוש.
מערבבים היטב את חומרי המלית. יוצרים מהבצק עיגולים ומרדדים אותם. מניחים מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים אותו היטב.
מחממים שמן במחבת (גובה השמן צריל להיות חצי ס"מ). מטגנים את כיסוני הבצק להשחמה נאה משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון