חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת וקציפת ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קייצי קר ומטובל בעדינות.
מרק דלעת וקציפת ג'ינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קייצי קר ומטובל בעדינות.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה גס
1 כף גדושה ג'ינג'ר טרי מגורר
1/3 כוס סוכר
¼ כוס יין לבן
1 ליטר ציר ירקות או מים
1/3 כוס שמנת מתוקה
החומרים לקציפת הג'ינג'ר:
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
½ כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר עמוק, מוסיפים את הדלעת , סוכר וג'ינג'ר , מכסיר את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים את ציר הירקות ושמנת ומבשלים 10 דקות. מצננים מעט וטוחנים את תכולת הסיר. מסננים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר עד להגשה.
הכנת קציפת הג'ינג'ר:
מבשלים את השמנת בסיר קטן נפרד יחד עם הג'ינג'ר, על אש קטנה במשך 20 דקות. מקררים לחלוטין ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה.
להגשה:
מוזגים לכלי הגשה ומניחים מעל כף של קציפת הג'ינג'ר. אפשר לעטר בעירית קצוצה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון