הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילה ברוקולי מוקפא (סנפרוסט)
3 ביצים
½ כוס שמן
½ כוס קמח
½ כוס מים פושרים
3 בצלים
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מפשירים חצי חבילת ברוקולי במיקרוגל עם שתי כפות מים למשך 5 דק'.
במקביל- קוצצים את הבצלים ומוסיפים את הביצים, שמן, קמח, מים ותבלינים.
לאחר שהברוקולי הופשר , יש לתת לו להצטנן מספר דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי - ניתן להוסיף את הברוקולי שלם לתערובת או לפרוס לחתיכות עבות.
מחממים מראש תנור ל- 180°c . מניחים את התערובת בתבנית עם נייר אפיה ואופים 45 דק'.
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
