הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אנטריקוט חתוך לאצבעות
למרינדה :
4 כפות שמן קנולה
3 כפות רוטב סויה
4 שיני שום כתוש
1 כף גינגר טחון
1 כף סוכר
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
את כול חומרי המרינדה מערבבים בקערה.
מוסיפים את אצבעות האנטריקוט ומשרים כשעה.
לצלייה בתנור:
לחמם את תנור האפיה ל- 190°c.
מניחים בתבנית את אצבעות האנטריקוט על נייר אפייה ומכסים בנייר כסף.
צוליים בתנור שחומם מראש (190°c) במשך 35 דקות.
מורידים את נייר הכסף וצולים בתנור עוד 15 דקות.
מגיש:
מקור: תנובה
שתף את המתכון
