הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ
שמן קנולה לטיגון
1 פלפל ירוק פרוס
1 כף שומשום
לבלילה:
¼ כוס קורנפלור
2 כפות קמח
1 כפית סוכר
½ כפית אבקת אפייה
¼ כוס מים
1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
1 כוס מיץ עגבניות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מיץ מחצי לימון
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה בקערה בינונית ומשרים בתוכה את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד.
מחממים שמן בגובה של 5-6 ס"מ בסיר לטיגון עמוק, במחבת כבדה או בווק
מוציאים בכל פעם כמה נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3-5 דקות עד לקבלת בשר רך וזהוב, מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן.
מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום עד שהם זהובים.
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים, מחממים דקה או שתיים ומגישים על מצע אטריות.
מגיש:
מקור: המועצה לענף הלול
שתף את המתכון
