חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות שרי
5-6 שיני שום
7-8 עלי ריחן
גרגרי פלפל שחור שלם(אם אין ניתן להשתמש בפלפל שחור גרוס גס)
2 כוסות שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 200°c.
שוטפים את העגבניות ומורידים להם את העוקץ (החלק הירוק) ומנגבים.
מרפדים תבנית אפיה בשכבה אחידה של מלח גס.
חוצים את העגבניות לחצי ומסדרים בתבנית שהחתך כלפי מעלה.
מכניסים את התבנית לתנור ומורידים את דרגת החום ל 120°c ומיבשים במשך כ: 3-4 שעות
(משאירים מגבת מטבח בין הדלת לתנור כך שהדלת תשאר פתוחה לשחרור האדים).
כאשר העגבניות יבשות ועדין רכות, מוציאים מהתנור ומקררים.
אוספים את העגבניות מהתבנית (בלי המלח)ומכניסים לצנצנת
מוסיפים את שאר החומרים וסוגרים היטב .
שומרים במקרר
מגיש: davids
מקור: קורס בישול
שתף את המתכון