הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה (ספגטי 8, 500 גרם)
לרוטב:
50 גרם חמאה.
1 בצל, חתוך לקוביות.
3 שיני שום קטנות, כתושות.
1 כף פטרוזליה מיובשת.
מלח ופלפל שחור.
רבע כפית פלפל לבן.
1 מיכל שמנת מתוקה.
אפשר להוסיף אבקת רוטב פטריות
ו-או פטריות שמפניון חתוכות.
רבע כפית מלח
קורט פלפל לבן.
להגשה:
גבינת "פרמזן", מגוררת
אופן ההכנה
1.ממלאים סיר גדול במים, ומוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות, עד שהאטריות יתרככו. מסננים, ומעבירים לקערת הגשה. מכסים , ושומרים חם.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה ,ומטגנים את הבצל עד שייעשה שקוף. מוסיפים את השום, ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ו-או את האבקה, מתבלים בפטרוזיליה, מלח, ופלפל שחור ולבן.
3.מוסיפים את השמנת, ומבשלים על אש קטנה. מקפידים שהשמנת לא תרתח
(כי אז היא מתפרקת) מתבלים תוך ערבוב במלח ופלפל לבן.
5.יוצקים את הרוטב על האטריות, ומגישים עם גבינת "פרמזן" מגוררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
