הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם גבינת פטה עיזים פרוסה לקוביות גדולות .
50 גרם שומשום
4 כפות שמן זית
5 עלי טימין טרי או קמצוץ טימין יבש
לסלט:
חסה מסולסלת
בצל חתוך לקוביות קטנות ודקות
10 עגבניות שרי
100 גרם פטריות יער [ כל הסוגים מתאימים ]
שן שום קצוצה
מלח
פלפל שחור
לרוטב :
2 כפות חרדל דיזון
חצי כוס חומץ בן יין אדום
4 כפות שמן זית
4 כפיות סוכר
אופן ההכנה
הרוטב :
לערבב את חומרי הרוטב היטב ולהניח למנוחה של 10 דקות לפחות .
לסלט :
לטגן במחבת את הפטריות הבצל השום פלפל שחור ומלח עד השחמה קלה , להוסיף את עגבניות השרי לטיגון קל ולהסיר מהאש .
לטבול את גבינת הפטה בשומשום כך שהגבינה תהיה מצופה .
לצקת 2 כפות שמן זית למחבת להוסיף את הגבינה ולטגן עד הזהבה .
לסדר בקערה את החסה קרועה לחתיכות להוסיף את הרוטב לערבב קלות ,להוסיף את הפטריות
והעגבניות לערבב היטב את הסלט , ולבסוף את הגבינה המטוגנת מעל.
להגיש חם !!
בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
