חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רפרפת קרמל " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניסיון אישי למנה נהדרת שאכלתי באירוע חגיגי !!
רפרפת קרמל " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניסיון אישי למנה נהדרת שאכלתי באירוע חגיגי !!
הוראות הכנה
מרכיבים
לקרמל :
2 כוסות סוכר
כף מים
לרפרפת :
כוס שמנת מתוקה
6 חלמונים
2 ביצים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
להמיס במחבת חמה את הסוכר והמים עד שהנוזל שקיבלנו משנה את צבעו לקרמל חום בהיר
יש להיזהר לא לשרוף את הקרמל .
להרתיח את השמנת בסיר עד רתיחה.
לערבב את הביצים [ נכון: 6 חלבונים ו2 ביצים ] עירבוב קל .כמו לחביתה .
להוריד מהאש את הקרמל ולהוסיף לאט לאט את בהדרגה חצי מכמות השמנת בעירבוב מתמיד ,
מוסיפים את הביצים ושאר השמנת לבחישה טובה עד קבלת עיסה אחידה .
יוצקים לצלוחיות הגשה שניתנות לאפיה בתנור .
מסדרים בתבנית אפיה את הצלוחיות מוסיפים לתבנית 2 כוסות מים להגברת הלחות בתנור .
ואופים בתנור (180°c) במשך 30 דקות .
מוציאים מהתנור מצננים מעט ומגישים .
ניתן לקרר במקרר ולהגיש קר !!!
בתיאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון