הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
5 פטריות "פורטובלו", גדולות,ללא הרגל
חומרי המילוי:
1 עגבניית תמר בינונית, קצוצה דק. ללא הזרעים
חצי בצל אדום , קצוץ דק
5 גבעולי פטרוזיליה. עלים בלבד, קצוצים דק
2 כפות גבינת "פרמזן", מגוררת דק
2 כפות גבינת "צדר", מגוררת דק
1 כף אבקת מרק בצל
לתיבול:
1 כפית פלפל שחור גרס טרי
½2 כפיות חמאה קשה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200°c.
לערבב את כל חומרי המילוי בקערה.
למלא את הפטריות בכמות נדיבה,
לפזר מעט פלפל שחור גרוס טרי,
להניח ½ כפית חמאה מעל חומרי המילוי בכל פטרייה,
לאפות בתנור (200°c) כ- 20 דקות.
להגיש חם.,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
