חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בבירה חרדל ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל טעים מאוד.הכניסו למועדפים ולא תצטערו.
בשר בבירה חרדל ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל טעים מאוד.הכניסו למועדפים ולא תצטערו.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 ק''ג בשר (אני משתמש במס. 5. במקור שייטל), חתוך לקוביות
¼ כוס שמן
5 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים, פרוסים
2 כפות דבש
3 כפות חרדל דיזון
2 כפות קמח
3 כפות חומץ -יין אדום
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2 כוסות בירה לבנה
1 כוס מרק עוף צח
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את השמן, ומשחימים את קוביות הבשר מכל הצדדים. מוציאים.
מוסיפים לסיר את השום והבצל ומטגנים עד שיזהיבו קלות, מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את הדבש, החרדל והקמח ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה והמרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעתיים ,עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
מגישים עם לחם טרי ותפוחי אדמה אפויי.
מגיש: קיבי
מקור: מפגש יד מרדכי
שתף את המתכון