הוראות הכנה
מרכיבים
פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)
100 גרם סוכר
1 שקית גלטין (14 גרם)
30 גרם קורנפלור
15 מ"ל תמצית קוקוס
לרוטב:
250 גרם תותים חצויים ושטופים
50 גרם סוכר
כוס מים
15 גרם קורנפלור מדולל בשתי כפות מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה ל"מלבי":
יוצקים לתוך סיר את חלב הקוקוס וממלאים את פחית החלב במים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את הסוכר ,הגלטין והקורנפלור ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך כדאי עירבוב ומורידים מהאש.
יוצקים לכלי הגשה מתאימים ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
אופן ההכנה לרוטב:
מכניסים את התותים לתוך סיר ומוסיפים את הסוכר והמים ומחממים כ 10 דקות
מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומערבבים
מבשלים כ דקה עד שהרוטב מסמיך ומקררים
בהגשה מוסיפים מהרוטב על ה"מלבי".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
