הוראות הכנה
מרכיבים
10 נתחי פרגיות [ ירכי עוף ללא עצם ] חתוכים לנתחים של 3 ס"מ בערך
למרינדה :
חצי כוס מיץ תפוזים רצוי טרי .
כפית קליפת תפוז מגוררת
כף סילאן
כף רוטב סויה
10 תמרים מגולענים וחצויים.
שן שום כתושה
3 גבעולי רוזמרין
כף צ'ילי מתוק
להגשה :
קורט סומק
עירית קצוצה
אופן ההכנה
לערבב את חומרי המרינדה היטב .
להוסיף את העוף לערבב היטב ולהשהות כ 8 שעות .
לחמם את תנור האפייה ל- 220°c.
לשפד את ניתחי העוף ובין הנתחים להוסיף את התמרים
לאפות בתנור(220°c) כ-15 דקות .
להוציא, לפזר מעל עירית קצוצה וקורט סומק .
להגיש !
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
