הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג חזה עוף מחולק לשניצלים
3-ביצים
½-כוס קמח רגיל
1-כוס פירורי לחם
¼-כוס שמשום
1-כף אבקת מרק עוף
½-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור
½-כפית פפריקה מתוקה
1-כף מי ברז
1-כף חרדל
אופן ההכנה
לשטוף את חזה עוף המחולק למנות ולייבש בנייר סופג.
לטרוף את הביצים בקערה , להוסיף חרדל ומים,לטרוף היטב.
לפזר את הקמח בכלי שטוח .
לפזר פירורי לחם בקערה נוספת, עם תבלינים ושומשום ולערבב היטב.
לחמם מחבת ולצקת כ ¼ כוס שמן.
לטבול בקלילות את השניצל בקמח, בביצה ובפירורים מתובלים.{להשתדל, לא טבילה עמוקה}.
להניח בשמן חם ולטגן 2 דקות מכל צד.{להבה בינונית}.
להוציא מהשמן ולהניח בכלי מרופד בנייר סופג.
הערה: להוסיף שמן בטיגון לפי הצורך, טעים מאד בתוספת פירה, בטטות אפויות{יש במאגר מתכונים שלי} או צ'יפס.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
