הוראות הכנה
מרכיבים
הבצק :ל 2 עוגות
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח מנופה
2 ביצים
למילוי:
5 ביצים
¼1 כוס סוכר
½ כפית מלח
100 גרם חמאה
1 כוס סירופ תירס או לחילופין חצי כוס סילאן
½ כוס ליקר" אייריש קרים"
½1 כוס שוקולד ציפס מריר
2 כוסות אגוזי מקדמיה שלמים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 150°c.
הבצק :
ללוש את כל חומרי הבצק לקבלת בצק רך ואחיד .[ כמות הבצק ל2 עוגות ]
לשטח את הבצק בתבנית משומנת [ חצי כמות ] ולהניח במקרר ל10 דקות .
למילוי:
מקציפים את הביצים הסוכר החמאה והמלח .
בוחשים פנימה את הסירופ וה"אייריש קרים" מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים היטב .
יוצקים על הבצק ואופים בתנור ( 150°c) במשך כ 70 עד 90 דקות עד השחמה
עדינה .
מגישים עם כף קרם פרש או קצפת אחרת .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
