הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
80 גרם קורנפלור
2 כפות סוכר
חצי כפית מי הדרים
כוס חומץ בלסמי
50 גרם פיסטוק חלבי גרוס גס
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את החלב השמנת הקורנפלור הסוכר ומערבבים היטב עד לסמיכות גבוהה .
מעבירים את התערובת הסמיכה לכלי הגשה אישי [ 5 מנות].
מצמצמים בסיר את החומץ הבלסמי לקבלת מירקם סמיך .
יוצקים כפית סירופ לכל כלי הגשה ומשמרים במקרר למשך כשעה או יותר .
בהגשה מפזרים מעל למלבי את הפיסטוק .
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
