הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג לוביה (שוטפים, מייבשים, מסירים את הקצוות וחותכים לפיסות באורך 3 ס"מ)
כ-3 כפות רסק עגבניות
מלח
מים
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הלוביה ומטגנים מכל הצדדים עד שהצבע משתנה (עד כאן אפשר להכין מראש ולהקפיא). מוסיפים את רסק העגבניות, ממליחים ויוצקים מים עד לכיסוי הלוביה. בוחשים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהלוביה מתרככת. בודקים מדי פעם אם המים לא התאדו - צריכה להישאר כמות קטנה של נוזלים כל הזמן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
