חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים ירוקות, מרק מלא ארומה, צבעים וטעמים. brמומלץ להגיש בתוספת לחם אחיד. br
מרק עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים ירוקות, מרק מלא ארומה, צבעים וטעמים. brמומלץ להגיש בתוספת לחם אחיד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
עדשים ירוקות
גזר
דלעת
תירס {קופסאת שימורים או קלחים}
פטרוזליה
כוסברה
בצל
6 שיני שום
מים רותחים
פלפל שחור
מלח
כורכום
שמן
אופן ההכנה
להשרות את העדשים הירוקות 15 ד' במים רותחים בקערה מכוסת.
מטגנים את הבצל עד שכמעט משחים
מוסיפים את השום את הגזר והדלעת, ומערבבים קלות, לאחר מכן מוסיפים את העדשים ואת התירס. לכסות את הירקות במים רותחים ולהוסיף את התבלינים.
לאחר רתיחה של כרבע שעה, להוסיף את הפטרוזליה, והכוסברה.
ריח מופלא, טעם מדהים!
בתיאבון.
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון