הוראות הכנה
מרכיבים
עדשים ירוקות
גזר
דלעת
תירס {קופסאת שימורים או קלחים}
פטרוזליה
כוסברה
בצל
6 שיני שום
מים רותחים
פלפל שחור
מלח
כורכום
שמן
אופן ההכנה
להשרות את העדשים הירוקות 15 ד' במים רותחים בקערה מכוסת.
מטגנים את הבצל עד שכמעט משחים
מוסיפים את השום את הגזר והדלעת, ומערבבים קלות, לאחר מכן מוסיפים את העדשים ואת התירס. לכסות את הירקות במים רותחים ולהוסיף את התבלינים.
לאחר רתיחה של כרבע שעה, להוסיף את הפטרוזליה, והכוסברה.
ריח מופלא, טעם מדהים!
בתיאבון.
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
