חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון ברוטב צלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון טעים, לא כ"כ קשה להכנה, וכולם יכולים להכין אותו. brמומלץ להגיש ליד אורז לבן.
לשון ברוטב צלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון טעים, לא כ"כ קשה להכנה, וכולם יכולים להכין אותו. brמומלץ להגיש ליד אורז לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
סיר מרק
מים רותחים
פלפל שחור
כורכום
מלח
פלפל אנגלי
עלי דפנה
לרוטב:
2 שקיות רוטב צלי של אוסם.
ולפי ההוראות ל גבי השקית.
אופן ההכנה
בשלב ראשון אין צורך להוריד את העור ולא להילחם, רק להרתיח כ 3 שעות.
שעה הראשונה על להבה גבוהה, ובשעתיים הנותרות על להבה נמוכה.
מדי פעם להרים את מכסה הסיר וכשחסרים מים, להוסיף מים רותחים עד שיכסו את הבשר (לא מים קרים, מים קרים עוצרים את הבישול ומקשים את הבשר).
אין צורך להוסיף תבלינים כשמוסיפים מים.
לאחר הרתיחה לתת לבשר לנוח כחצי שעה.
לאחר שהתקרר מעט, יש להוריד בעדינות את העור,עם סכין חדה. זה לא יהיה קשה, הרתיחה כבר עשתה את שלה, והעור יירד בקלות.
לאחר הניקוי לפרוס את הלשון לפרוסות דקות או עבות לפי הטעם,
להכין בסיר את הרוטב לפי הוראות על גבי השקית
מומלץ להגיש ליד אורז לבן.
בתיאבון.
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון