הוראות הכנה
מרכיבים
סיר מרק
מים רותחים
פלפל שחור
כורכום
מלח
פלפל אנגלי
עלי דפנה
לרוטב:
2 שקיות רוטב צלי של אוסם.
ולפי ההוראות ל גבי השקית.
אופן ההכנה
בשלב ראשון אין צורך להוריד את העור ולא להילחם, רק להרתיח כ 3 שעות.
שעה הראשונה על להבה גבוהה, ובשעתיים הנותרות על להבה נמוכה.
מדי פעם להרים את מכסה הסיר וכשחסרים מים, להוסיף מים רותחים עד שיכסו את הבשר (לא מים קרים, מים קרים עוצרים את הבישול ומקשים את הבשר).
אין צורך להוסיף תבלינים כשמוסיפים מים.
לאחר הרתיחה לתת לבשר לנוח כחצי שעה.
לאחר שהתקרר מעט, יש להוריד בעדינות את העור,עם סכין חדה. זה לא יהיה קשה, הרתיחה כבר עשתה את שלה, והעור יירד בקלות.
לאחר הניקוי לפרוס את הלשון לפרוסות דקות או עבות לפי הטעם,
להכין בסיר את הרוטב לפי הוראות על גבי השקית
מומלץ להגיש ליד אורז לבן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
