הוראות הכנה
מרכיבים
צ'יפס קפוא, ומי שאוהב ממש להשקיע צ'יפס ביתי, האמת יותר טעים.
צ'יפס ביתי 5 תפו"א
צ'יפס קפוא, אני מודדת לפי צלחת חד-פעמית קטנה, אז.. שתי צלחות
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון הצ'יפס
ומחבת להכנת הפשטידה.
אופן ההכנה
לטגן את הצ'יפס, להוציא ולחכות כמה דקות, שיתקרר מעט.
לטרוף את הביצים ולהוסיף את המלח והפלפל, ולהוסיף את הצ'יפס.
לשים במחבת את התערובת, ולהנמיך את האש.
לאחר 20 ד' בערך, להפוך את הפשטידה בעזרת צלחת ומגבת מטבח.
לתת לפשטידה עוד 10 ד' בערך.
מומלץ לאכול עם סלט ירקות.
מגיש:
מקור: אבא
שתף את המתכון
