חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף בענבים, תאנים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף בענבים, תאנים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400-500 גרם כבדי עוף מנוקים
75 גרם ענבים ירוקים
3 תאנים חתוכות לרבעים
2 כפות שמן קנולה
חצי כוס יין אדום מתוק
1 כף חומץ בלסמי
חצי כוס ציר עוף
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים מעט את הכבדים ומטגנים לסגירה בשמן. מוסיפים את הענבים והיין ומבשלים יחד כדי צמצום היין במחצית. מוסיפים שתיים מהתאנים, החומץ והציר ומבשלים יחד כשלוש דקות. מוציאים את הכבדים וממשיכים לצמצם את הרוטב כדי מחציתו.
מניחים את הכבדים בצלחת הגשה. מניחים בצלחת גם את הענבים והתאנים המבושלות ויוצקים מעל את הרוטב. מקשטים בפלחי התאנים הטריות.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון