הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קלאמרי מנוקה
500 גרם פסטה
2 כפות שמן זית
1 כרישה קצוצה
3 שיני שום כתוש
1-2 כפיות צ'ילי קצוץ
½ כפית פפריקה
425 גרם עגבניות מרוסקות משומרות
½ כוס ציר דגים
כף בזיליקום טרי קצוץ
כף מרווה קצוץ טרי
כפית זעתר קצוץ טרי
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומפסיקים בישול במים קרים.
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הכרישה לטיגון במשך 2 דקות.
מוסיפים את השום ובוחשים במשך דקה על אש נמוכה.
מוסיפים את הצ'ילי , התבלינים , העגבניות , ציר הדגים ועשבי התיבול.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים כ 5 דקות
מוסיפים את הקלמארי ומבשלים 5-10 דקות עד שהקלמארי רך
מוסיפים את תוכן המחבת לפסטה ומגישים.
מגיש:
מקור: ספר פסטה
שתף את המתכון
