חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדה מבצק פריך במילוי תפוח ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חוץ מזה שזה טעים מאד אין לי מה להוסיף, מומלץ בחום במיוחד לשבירת צום.
רולדה מבצק פריך במילוי תפוח ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חוץ מזה שזה טעים מאד אין לי מה להוסיף, מומלץ בחום במיוחד לשבירת צום.
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה ללא מלח(אפשר חמאה)
3-חלמונים
½-כוס סוכר
2-כוסות קמח תופח("אסם")
½-כוס קמח לבן רגיל
1-ביצה טרופה להברשה.
מלית:
4-תפוחי עץ "גרנד"
½-כוס סוכר
½-כפית קינמון
4-כפות דבש
½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-170°c.
לטרוף מרגרינה עם הסוכר, בקערת המערבל , כדקה ולהוסיף חלמונים.
להנמיך בשלב אחד דרגת מהירות ולהוסיף 2 כוסות קמח תופח בהדרגה.
ללוש כ 2 דקות עד שמתקבל בצק חלק, נעים ומעט דביק.
לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לשתיים, לגלגל לכדור כל חלק ולכסות 15 דקות.
לגרד גרידה גסה את תפוחי העץ ולנסות לסחוט מנוזלים כמה שאפשר.
להוסיף את הסוכר, תמצית וניל והקינמון ולערבב היטב.
לרדד כל כדור בצק בעזרת מערוך לעובי של ½ ס"מ.
למרוח בדבש(2-כפות), להוסיף את גרידת התפוח ולגלגל לרולדה.
לרפד תבנית שטוחה בנייר אפיה ולהעביר את הרולדות, להרחיק זו מזו.
להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור (170°c) כ-20 דקות עד שמתקבל צבע חום.
לפרוס לפרוסות ולהנות.
שנה טובה וחג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי,שדרוג מכל מיני מקורות
שתף את המתכון