הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג חזה עוף
1-בצל גדול
1-פלפל אדום
2-גזרים
1-שן שום
6-כפות שמן סויה/קנולה
1-כף אבקת מרק פטריות
קורט-פלפל לבן טחון
קורט-פלפל שחור טחון{לא חובה}
½-כפית מלח
½-כפית כורכום
2-כוסות אורז{אני אוהבת פרסי של סוגת}
4-כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
לשטוף את חזה העוף ולחתוך לריבועים קטנים.
לקצוץ בצל, שום, גזר,פלפל.
לצקת בסיר רחב שמן ולהוסיף את חתיכות העוף, להשחים ולהוציא לכלי אחר.
להוסיף לשמן את הבצל ולטגן עד לשקיפות, להוסיף גזר, פלפל ושום ולהמשיך לטגן עוד כ10 דקות,לערבב מידי פעם.
להוסיף לירקות את האורז,לערבב היטב ולטגן כ5 דקות, להוסיף את חזה עוף המטוגן, תבלינים, אבקת מרק ומים רותחים, לערבב היטב ולבשל על להבה נמוכה מאוד 20 דקות כשהסיר מכוסה אבל נישאר פתח קטן.
להסיר מהאש ולכסות במגבת מתחת למכסה לשעה.
לערבב לפני הגשה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
