חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מגוון בירקות וחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד, חגיגי ומומלץ בחום.
אורז מגוון בירקות וחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד, חגיגי ומומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג חזה עוף
1-בצל גדול
1-פלפל אדום
2-גזרים
1-שן שום
6-כפות שמן סויה/קנולה
1-כף אבקת מרק פטריות
קורט-פלפל לבן טחון
קורט-פלפל שחור טחון{לא חובה}
½-כפית מלח
½-כפית כורכום
2-כוסות אורז{אני אוהבת פרסי של סוגת}
4-כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
לשטוף את חזה העוף ולחתוך לריבועים קטנים.
לקצוץ בצל, שום, גזר,פלפל.
לצקת בסיר רחב שמן ולהוסיף את חתיכות העוף, להשחים ולהוציא לכלי אחר.
להוסיף לשמן את הבצל ולטגן עד לשקיפות, להוסיף גזר, פלפל ושום ולהמשיך לטגן עוד כ10 דקות,לערבב מידי פעם.
להוסיף לירקות את האורז,לערבב היטב ולטגן כ5 דקות, להוסיף את חזה עוף המטוגן, תבלינים, אבקת מרק ומים רותחים, לערבב היטב ולבשל על להבה נמוכה מאוד 20 דקות כשהסיר מכוסה אבל נישאר פתח קטן.
להסיר מהאש ולכסות במגבת מתחת למכסה לשעה.
לערבב לפני הגשה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון